Detalii Eveniment

  • Start Date 11/25/2023
  • Start Time 09:00 AM
  • End Date 11/26/2023
  • End Time 05:30 PM
  • Location Online

Seria de programe “Excursie Avansată” a fost concepută  pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni  stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne tin captivi într-o  realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne confera putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin  recâștigarea libertății  ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire. Astfel vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare, disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Workshop “Excursie avansată” – Modulul 2: “Dezvoltarea puterii de vindecare”

Scopul acestui Workshop este de a ajuta la întărirea și extinderea constiintei, pentru o mai buna cunoaștere a Eului nostru Total. Exercițiile concepute de Robert Monroe va vor invata o serie de instrumente și procese mentale destinate sa va ajute pentru a experimenta și explora in mod direct zone profunde ale constiintei.

Tehnologia Hemi-Sync® oferă un cadru ce favorizează focalizarea atenției, ceea ce, combinata cu propria intenție, conduce la o ușurința remarcabila in exprimarea mai deplina a Eului vostru Total, pentru o viata de zi cu zi  mai împlinita și mai plina de satisfacții.

Programul este conceput pentru a dezvolta și a stăpâni abilitățile de aplicare a diferitelor tipuri de terapii, atât celor care se confrunta cu diferite probleme de sănătate, cat și celor care doresc sa dispună de mai multe instrumente pentru a-și menține și îmbunătății  starea de bine și sănătatea.

Cei interesați in vindecarea proprie, sau in ajutorarea altora, vor beneficia de avantajele exercițiilor Clubului Energetic al Delfinului. Aceste exerciții includ semnale speciale de vindecare dezvoltate de Robert Monroe, după ce a studiat in laborator undele cerebrale ale diferitelor tipuri de terapeuți in timpul activității lor de vindecare. Aceste semnale, recompuse in laborator, ne facilitează intrarea in stările speciale de vindecare.

Atât terapeuții ce folosesc diverse arte de vindecare, cat și cei care sunt interesați de vindecarea personala, vor avea noi instrumente pentru a-și îmbunătăți capacitatea de a-și creste și direcționa energia. Acestea includ câteva exerciții in Canalul de Acces din Focus 11, o stare de conștiința foarte speciala care permite implementarea in subconștient a unor instrumente verbale numite “comenzi” ce pot fi utilizate oricând in viata zilnica pentru controlul diferitelor funcții mentale sau ale corpului fizic.

In acest program unul dintre exerciții se adresează modificării (creșterii sau scăderii) sensibilității senzorilor noștri, de vedere, auz, miros, gust și a simțului tactil. Altele se adresează vindecărilor emoționale și îmbunatățirii somnului.

Deschiderea inimii este  subiectul unui alt exercițiu, ca fundament necesar oricărui proces de vindecare.

Acest program cuprinde exerciții eminamente practice, destinate a ajuta pe oricine dorește sa aibă o viata mai sănătoasa și mai fericită.

Locurile sunt limitate. Primul venit, primul înscris.

Taxa de participare este de 600 Roni . Absolvenții acestui curs care doresc sa-l repete au o taxa de participare de 300 Roni.

Condițiile prealabila de înscriere la program sunt îndeplinirea anumitor condiții medicale, absolvirea cursului “EXCURSIE AVANSATA MODULUL 1- DEZVOLTARE PERSONALA”,  achitarea unui avans de 300 Roni și completarea unui formular de înscriere.

Acest Workshop este condus pe platforma Zoom de Outreach Trainerul Dr. Petru Visarion Stetiu

Pentru înscrieri și informații suplimentare, trimiteți un mesaj la  [email protected]