Detalii Eveniment

  • Start Date 01/23/2021
  • Start Time 09:00 AM
  • End Date 01/23/2021
  • End Time 05:30 PM
  • Location Online

Programul are o durata de o zi, se desfasoara online in limba romana utilizand platforma Zoom. Este un program alcatuit și condus de Trainerul Outreach certificat la Institutul Monroe din Virginia, USA, Prof. Dr. Petru Visarion Stetiu, folosind exerciții Hemi-Sync® elaborate de acest institut. Numarul de participanti este limitat la 12 persoane

Conditii de participare

Inscrierea la acest program presupune completarea unui formular si achitarea taxei de participare de 200 Roni, cost care cuprinde un instructaj individual anterior programului, participarea la exercițiile zilei sub îndrumarea atenta și inalt calificată a Outreach Trainerului, materiale documentare și exerciții pentru acasă. 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare accesati https://emisinc.ro  sau click  aici 

Programul nu impune precondiții de participare, cu excepția unor restricții cu caracter medical: Persoanelor ce suferă de unele afectează medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli și vertijuri, sau chiar boli psihice, nu este permis să participe la acest program fără acord medicului lor curant . In rest, programul este accesibil oricui a împlinit varsta de 18 ani, indiferent de sex, rasa, etnie, nivel de pregatire profesionala, convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil și copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul părinților.

Participanții au nevoie de acces la un calculator (desktop sau laptop) prevazut cu videocamera și microfon, sau cu videocamera și microfon auxiliare conectate la calculator, casca stereo, conexiune la internet cu viteza de descărcare (download) și încărcare (upload) de cel puțin 5 Mbps.

Descrierea programului

Intr-o scrisoare secreta scrisa de marele Albert Einstein către fiica sa Lieserl el afirma:

„Când am propus teoria relativității, foarte putini oameni m-au înțeles, iar ceea ce urmează să fie destinați umanității acum, se va lovi de neînțelegerea și prejudecățile din acest lume…” și mai departe,

“… Exista o forta extrem de puternica, pentru care, cel putin pana in prezent, stiinta nu a gasit o explicatie formala. Este forta care include si guverneaza totul, este chiar in spatele oricarui fenomen care are loc in univers si inca nu a fost identificata de noi. Aceasta forta universala este IUBIREA. 

Cand cercetatorii au investigat o teorie unificata a universului, au uitat cea mai puternica forta nevazuta. Iubirea este Lumina, care ii lumineaza pe cei ce o ofera si o primesc. Iubirea este Gravitatie, deoarece ii face pe unii oameni sa se simta atrasi de altii. Iubirea și Putere, deoarece multiplică tot ce avem mai bun și ofera umanități fără de la nu mai este în propriul egoism orb. Iubirea expune si reveleaza. Pentru iubire noi traim si murim. Iubirea e Dumnezeu și Dumnezeu este Iubire.

Aceasta forta explica totul si ofera sens vietii. Aceasta este variabila pe care am ignorat-o de prea mult timp, poate pentru ca nu este frica de iubire deoarece este singura energie din univers pe care fiinta umana nu a invatat sa o controleaza dupa vointa sa… “si mai departe,

“Dupa esecul umanitatii in a utiliza si controla celelalte forte din univers, care pana la urma s-au intors impotriva noastra, este imperios sa ne hranim pe noi insine cu o alta forma de energie …

Probabil nu sunt inca pregatiti sa cream o bomba a iubirii, un mecanism destul de puternic pentru a distruge ura, egoismul si lacomia care devasteaza planeta.

Cu toate acestea, fiecare individ poarta cu sine un mic, dar puternic generator de iubire, a carui energie asteapta sa fie eliberata.

Cand o sa invatam sa oferim si sa primim aceasta energie universala, draga Lieserl, vom putea afirma ca iubirea invinge tot, ca poate transcende totul si orice, deoarece iubirea este chintesenta vietii.

Daca vrem ca speciile noastre sa supravietuiasca, daca vrem sa descoperim sensul vietii, daca vrem sa salvam lumea si fiecare fiinta constienta ce traieste, atunci iubirea este unicul raspuns … ”

Uluitoare declaratie de recunoastere a Iubirii cu I mare, facuta de unul dintre cei mai mari fizicieni ai lumii despre care sa crezut pana nu de mult ca era un materialist convins.

Micul generator de iubire, despre care amintea Einstein, si pe care il are fiecare dintre noi, este inima. Cercetarile Institutului Inimii din California au aratat ca inima are un camp electromagnetic de 5000 de ori mai puternic decat creierul. Nu este de mirare ca toti marii initiati, marii mistici, consideram ca iubirea izvoreste din inima.

Daca doriti sa cunoasteti prin experienta directa puterea extraordinara ce se afla in voi si care asteapta sa fie scoasa la suprafata plenar, participati la acest program de deschidere a inimii.

Folosind exercitii Hemi-Sync® elaborate de Institutul Monroe, adaptate si traduse in limba romana, veti invata cum sa va deschide inima spre iubire, sa deveniti iubire. Veti cunoaste si va veti insusi cateva instrumente ale constiintei pe care le veti folosi apoi in viata de fiecare zi. Cu acestea și cu ajutorul sunetelor Hemi-Sync, veti accesa mai intai o stare de calm centrat, de constiinta extinsa, stare in care veti putea apoi intra oricand doriti. Programul va ajuta sa exprimati iubirea care sunteti si binele absolut pe care ea il aduce. Veti invata cum sa va eliberati de emotii negative care va perturba pacea interioara, veti primi un simbol puternic cu ajutorul caruia va veti putea vindeca pe voi insiva, dar si pe altii, folosind puterea nesfarsita a iubirii.