Detalii Eveniment

  • Start Date 02/29/2020
  • Start Time 09:00 AM
  • End Date 03/06/2020
  • End Time 03:00 PM
  • Location Coliba lui Zamolxe, Plaiul Foii, jud. Brasov

Taxa de participare este de 850 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa. Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Acest program nu impune preconditii de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce sufera de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a implinit minimum 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil si copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul parintilor.

Este un program rezidential de 5 zile/ 6 nopti, in care traineri inalt calificati  ghideaza participantii cu ajutorul tehnicii Hemi-Sync® sa acceseze stari modificate ale constiintei. In timpul acestui program participantii isi insusesc instrumentele necesare pentru a se relaxa profund, sa-si extinda constiinta dincolo de limitarile corpului fizic, sa-si faca introspectii, sa scape de frici si, poate, sa acceseze stari-inafara-corpului, sa cunoasca prin experienta directa cat de mult mai mult decat corpul lor fizic sunt ei. Acest program este baza de plecare pentru accesarea unor nivele mai inalte de constiinta , absolvirea sa reprezentand conditia obligatorie pentru participarea la programele rezidentiale avansate.

Pentru înscrieri și informații suplimentare accesati www.Hemi-Sync.ro,

sau contactati Tranierul Rezidential Psih. Ritta Nicoară

e-mail: rittanicoara@yahoo.com