Detalii Eveniment

  • Start Date 01/20/2024
  • Start Time 09:00 AM
  • End Date 01/21/2024
  • End Time 05:30 PM
  • Location Online

V-aţi gândit vreodată că ceea ce vedeți dimineața in oglindă este doar o infimă parte din ceea ce sunteți? V-ați gândit ca aveți puteri latente, despre care nu știți nimic și care totuși există? Acestea toate așteaptă sa le re-descoperiți și să beneficiați de ele. Ca sa vi le re-amintiți, este necesar sa vă extindeți conștiința.

Exista mai multe cai de extindere a conștiinței, cum ar fi practicile Yoga, Meditația transcendentala, etc., care se  ȋnvaţă prin exerciții complexe și care trebuie practicate vreme îndelungată, luni sau chiar ani. Cu toate acestea, rezultatele nu sunt mulțumitoare, fiindcă cu ajutorul lor atingerea și menținerea stărilor de conștiința extinsa durează doar câteva minute, chiar și pentru un maestru bine antrenat.

Exista însă și o altă cale, cea a utilizării exercițiilor elaborate de Institutul Monroe din statul Virginia, U.S.A. Exercițiile elaborate de acest Institut au acțiuni benefice in multe domenii ale vieții și eficacitate lor ridicată a fost verificată in instituții de cercetare și medicale din întreaga lume pe o perioada de mai bine de 40 de ani. Aceste exerciții folosesc o tehnica  audio cunoscută sub acronimul Hemi-Sync®, ce deriva din denumirea completă, Hemisphere Synchronization®, adică sincronizarea emisferelor cerebrale.  Tehnologia Institutului Monroe are la baza utilizarea sunetelor binaurale. Cu ajutorul acestor sunete emisferele cerebrale sunt aduse la rezonanta, crescând eficacitatea creierului cu pana la 50%. In același timp, sub influienţa lor, in funcție de frecvenţele acestor sunete, se poate extinde foarte ușor conștiința și menține starea ei extinsa un timp îndelungat, de ordinul orelor. Stările de conștiința extinsa sunt și ele de mai multe feluri, fiecare dintre ele permițând aplicații specifice.

In programul  la care va invitam, Online Excursion Workshop-tip 1,  aveți oportunitatea sa cunoașteți prin experiențe directe doua dintre stările de conștiința extinsă, veți învăța cum sa le accesați, veți invata ce capacități latente puteți sa va activați in aceste stări, efectuând multiple exerciții practice de aplicare a noilor cunoștințe dobândite in viata de fiecare zi. Tipul 1 se referă la derularea cursului in doua zile succesive, la un sfârșit de săptămâna, sâmbăta și duminica, spre deosebire de Tipul 2, in care cursul se derulează in doua sâmbete successive. Conținuturile acestor cursuri sunt însa aceleași cu cele al Excursion Workshop, care se tin in varianta in-persoana.

Cursul utilizează exclusiv exercițiile elaborate de Institutul Monroe, este condus in limba romana de un facilitator autorizat al Institutului, prof. dr. Petru Stetiu, care are o experiență de 15 ani in domeniu. Participanții au raportat stări de relaxare foarte profunde, eliberarea de blocaje emoționale și de  stări negative, vindecări fizice și/sau emoționale, chiar și călătorii astrale.  Despre unele experiențe raportate de absolvenții cursului puteți afla aici.

Asa cum rezulta și din titlul cursului, el se tine online, prin internet, utilizând platforma Zoom, cu toate beneficiile evidente acestui mod de participare de acasă: se evita costuri de transport, cazare, masa, putând participa persoane  indiferent de țara sau continentul in care se afla. Chiar dacă sunteți sau nu familiari cu platforma Zoom, veți fi ajutați de facilitator sa va setați calculatoarele pentru a avea un folos maxim din participarea la curs. Interacțiunile cu ceilalți participanți și cu facilitatorul programului va vor ajuta sa asimilați mai rapid și mai deplin cunoștințele predate.

Numarul de participanți este limitat. Primul venit, primul înscris. Taxa de participare pentru cei care participa prima data la acest program este de 600 Roni, ce se poate achita si in doua rate de cate 300 Roni, achitarea primei rate fiind una dintre condițiile de înscriere. Taxa de participare pentru cei care au absolvit acest program sau unul similar, este de 300 Roni.

Pentru înscrieri va rugam trimiteți un mesaj email la adresa [email protected], sau dați un telefon la 0775306075

Pentru informații suplimentare click aici

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]

[/ vc_row]
[/ vc_column]

[/ vc_column_text]