Detalii Eveniment

  • Start Date 08/31/2019
  • Start Time 09:00 AM
  • End Date 09/06/2019
  • End Time 06:00 PM
  • Location Coliba lui Zamolxe, Plaiul Foii, Jud. Brasov

DURATA PROGRAMULUI ESTE DE 5 ZILE

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Acest program este deschis absolventilor programelor Gateway Voyage si Guidelines, sau Lifelines, precum si a programului Exploration 27.

Este un program rezidential avansat de 5 zile/6 nopti.  In acest program, folosind sunetele Hemi-Sync mixate cu sunetele corpurilor ceresti si cu transpunerea in sunete a magnificelor imagini cosmice inregistrate cu ajutorul telescoapelor moderne sau de sondele spatiale, participantii sunt ghidati sa acceseze zonele profunde ale universurilor lor interioare si ale universului exterior. Programul permite participantilor intrarea in cele mai profunde stari ale constiintei, sa devina exploratori galactici si inter-galactici. Ei devin capabili sa contacteze alte forme de viata, sa exploreze energiile starilor Focus 34/35 si dincolo de acestea, si in acest fel sa contacteze inteligente superioare, sa devina „ambasadori galactici”. Acest program se ofera doar odata pe an.

Pentru înscrieri și informații suplimentare accesati www.Hemi-Sync.ro,

sau contactati Tranierul Rezidential Psih. Ritta Nicoară

e-mail: rittanicoara@yahoo.com