Detalii Eveniment

 • Start Date 10/29/2023
 • Start Time 05:00 PM
 • End Date 11/03/2023
 • End Time 10:00 PM
 • Location Pensiune in orasul Zarnesti, jud. Brasov

Primul Workshop, Explorarea Conștiinţei.

Ce scop are si ce se ȋntamplă in acest curs?

Explorarea Constiintei este un workshop experiential, intensiv, de două zile, conceput de Institutul Monroe, pentru a vă oferi posibilitatea explorarii dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. El deriva din  Workshopul Excursie, avand la baza un concept nou si avand in componenta sa exercitii mai avansate, pana nu de mult continute in programe rezidentiale de 6 zile, cum ar fi Gateway, Gateway Experience si unul dintre exercitiile din Dolphyn Energy Club. Explorarea Constiintei vă duce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea si integrarea progresiva a unor nivele profunde, bogate ale Sinelui vostru Total. Și, în timp ce veţi învăţa să valorificaţi o mare parte din potentialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare de putere, la resursele imense ale Sinelui vostru Total. Veti invata o serie de instrumente ale  constiintei si cum sa le aplicati în viaţa de zi cu zi pentru a deveni mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi, mai liberi in adevaratul sens al cuvantului.

Ce vom face la Outreach Workshopul Explorarea Constiintei

Pe parcursul primelor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, spre stări de conştiinţă  extinsă din ce în ce mai profunde. Veţi parcurge 10 exerciţii bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, in care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi stările de conştiinţă extinsă denumite Focus 10 si Focus 12 pentru a experimenta:

– relaxarea profunda
– călătorii în vastitatea dimensiunilor interioare
– percepţia directă a sistemelor de energie mai înalta
– eliminarea temerilor inconştiente şi recuperarea energiei și forţelor personale care au fost blocate de aceste temeri
– vindecarea fizica si emoţională

– recuperarea si creşterea puterii personale
– creşterea creativităţii
– creşterea intuiţiei
– discernamant privind modul de rezolvare a problemele importante din viaţa personală
– o înţelegere mai profundă a energiei personale
– acces la înţelepciunea inconştientului
– dezvoltarea percepţiei Sinelui Superior
– reducerea stresului şi a problemelor de somn

 

Al doilea Workshop, Intoarcerea Acasa (Going Home)

Ce scop are si ce se face in acest curs?

Acest curs a fost creat de Outreach Trainerii Institutului Monroe Alina Redenciuc  si Petru Stetiu si are la baza albumele seriei Going Home elaborat de Robert Monroe, impreuna cu Elisabeth Kubler Ross si Charles Tart, precum si albumele Destinatie: Eul Superior Acum, si Tehnici de iesire din Corp elaborate de William Bulhman, albume in care exercitiile sunt editate cu tehnologia Hemi-Sync® .

Scopul cursului este de a ne convinge prin experienta directa ca moartea fizica nu este decat trecerea de la o stare de existenta cu o frecventa de vibratie joasa(lumea materiala), la stari de existenta cu frecvente de vibratie inalte (lumi non-fizice), din care provenim cu totii, de unde si numele de Intoarcerea Acasa.

Cursul este foarte bogat in experiente si are valente multiple, participantii unui asemenea curs relateaza vindecari sau constientizari neasteptate, eliberarea de blocaje energetice sau emotionale, recuperarea unor parti ale lor pierdute pe parcurs evolutiei, contacte cu persoane dragi plecate din lumea fizica, sau cu ghizi spirituali, vizitarea taramurilor non-fizice,  etc.
Studiile au demonstrat un tipar consistent de transformari pozitive la cei care au experimentat NDE(near death experience, experiente  in apropierea mortii), dar rezultate benefice similare acestora sunt raportate si de cei care exploreaza universurile non-fizice prin experiente constiente de iesire din corp (ECIC sau in engleza OOBE). Sunt experiente puternice si sacre ce pot declansa actiuni de revizuire a vietii, aducand raspunsuri la intrebari fundamentale,  la vindecari fizice, mentale si/sau spirituale proprii, sau ale altora , la transformarii interioare profunde si atatea altele.

In acest curs veti accesa treptat nivelele de constiinta extinsa denumite “Focus(F)”,  F15, F21, F22, F23, F24, F25, F26, F27 . F27 a fost numit de Robert Monroe Parcul, un splendid parc cu flori, alei cu banci, rauri, nenumarate institutii, intr-un cuvant o halta de odihna si decizie, in calatoria sufletelor in lumea non-fizica. Veti putea de asemenea sa va reuniti cu Eul vostru Total in cadrul unor exercitii noi, surprinzatoare, etc.

Efecte des raportate de absolventii celor doua Workshopuri in viaţa de fiecare zi:

 • Acces la relaxare fizică profundă
 • Calm şi claritate mentală
 • Randamente crescute in activitate
 • Reducerea stresului
 • Imbunatatirea somnului
 • Acces la nivelele constiintei extinse
 • Introspectii privind probleme ale vieţii
 • Acces la ghidare interioara
 • Marirea intuiţiei şi a creativităţii
 • Mai multă energie in viaţa de fiecare zi
 • Rezolvarea eficace a problemelor
 • Vindecare fizica si emotionala
 • Eliberarea de frici şi de crezuri limitative
 • Mărirea puterii de concentrare şi a capacităţii de învăţare
 • O mai mare sincronicitate in viata zilnica
 • O cunoaştere mai profunda a Eului Total
 • Experiente constiente de iesire din corp
 • Experiente mistice profunde

Cursurile se desfasoara intr-o frumoasa pensiune din orasul Zarnesti, la poalele muntelui Piatra Craiului, in regim all inclusive, in ambianta minunata a naturii pictata in culorile vii ale toamnei.

Participarea nu impune precoditii, inafara celor cu caracter medical: Cei care sunt sub tratament neuro-psihiatric(de ex. bonavii de epilepsie de orice fel, dar nu numai), celor care sunt sub tratament cu substante psiho-active, care sufera de vertijuri si/sau ameteli, pot participa numai cu acordul medicului lor curant. Inainte de inceperea cursurilor fiecare participant va semna un formular de inscriere, care prevede asumarea raspunderii participantului pentru eventuale efecte negative datorate nerespectarii acestor conditionari de oerdin medical.

Pentru inscrieri si/sau informatii suplimentare apasati AICI . Locuri limitate, primul venit, primul inscris.

Cei care se inscriu pana la data de 29 septembrie a.c. si achita integral, vor beneficia de o  reducere de 12,5% a taxei de participare. Cei care vor inscrie pana la 29 septembrie a.c. grupuri de minimum 3 peersoane, si achita integral, taxa de participare pentru fiecare participant asfel inscris se reduce cu 20%.