Detalii Eveniment

 • Start Date 07/16/2022
 • Start Time 09:00 AM
 • End Date 07/17/2022
 • End Time 07:00 PM
 • Location Cluj Napoca, Calea Motilor 102

Ce este Cursul Explorarea Constiitei ?

Explorarea Constiintei este un workshop experiential, intensiv, de două zile, conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorarii dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. El deriva din  Workshopul Excursie, avand la baza un concept nou si avand in componenta sa exercitii mai avansate, pana nu de mult continute in programe rezidentiale de 6 zile, cum ar fi Gateway, Gateway Experience si unul dintre exercitiile din Dolphyn Energy Club. Explorarea Constiintei vă duce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea si integrarea progresiva a unor nivele profunde, bogate ale Sinelui vostru Total. Și, în timp ce veţi învăţa să valorificaţi o mare parte din potentialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare de putere, la resursele imense ale Sinelui. Veti invata o serie de instrumente ale  constiintei si cum sa le aplicati în viaţa de zi cu zi pentru a deveni mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi, mai liberi in adevaratul sens al cuvantului.

Ce vom face la Outreach Workshopul Explorarea Constiintei

Pe parcursul celor 2 zile sunetele Hemi-Sync® vă vor conduce, într-un mod foarte blând, spre stări de conştiinţă  extinsă din ce în ce mai profunde. Veţi parcurge 10 exerciţii bazate pe tehnologia Hemi-Sync®, foarte atent structurate, in care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferitele stări de conştiinţă extinsă pentru a experimenta:

– relaxarea profunda
– călătorii în vastitatea dimensiunilor interioare
– percepţia directă a sistemelor de energie mai înalta
– eliminarea temerilor inconştiente şi recuperarea energiei și forţelor personale care au fost blocate de aceste temeri
– vindecarea fizica si emoţională

– recuperarea si creşterea puterii personale
– creşterea creativităţii
– creşterea intuiţiei
– discernamant privind modul de rezolvare a problemele importante din viaţa personală
– o înţelegere mai profundă a energiei personale
– acces la înţelepciunea inconştientului
– dezvoltarea percepţiei Sinelui Superior
– reducerea stresului şi a problemelor de somn

În prima zi veţi învăţa să pătrundeţi şi să exploraţi starea de conștiință extinsă denumită Focus 10 Focus 10 este prima etapă de separare a conştiinţei de realitatea fizică. Este starea numită “Mintea alertă / Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va fi profund adormit, în timp ce, mintea dornică de explorare, va cerceta tărâmuri necunoscute ale stării de conştiinţă extinsă. Veţi învăţa cum să vă deplasaţi în siguranţă de la o stare la alta, de la conştienţa starii fizice de veghe  la starea Focus 10 şi invers. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să vă recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unei inalte armonii interioare.Veti invata cum sa va alcatuiti un scut energetic, cum sa eliminati blocaje energetice daunatoare, cum sa va vindecati problemele fizice si emotionale proprii sau ale altora.

A doua zi veti experimenta starea Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică, chiar veti invata cateva metode de desprindere de lumea fizica pentru a explora ceea ce este dincolo de aceasta. Veti invata cum sa va rezolvati simplu si rapid problemele din viata de fiecare zi. Veti afla raspunsuri la întrebări cruciale pentru voi, cum ar fi “Cine sunt eu?” sau “Care este scopul meu in aceasta existenta umana?”. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală si care vă va trimite mesaje importante pentru voi.  Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei.
Unul din scopurile workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi exercitiile Hemi-Sync®.

In mod obişnuit participanţii raportează efecte ale programului Workshop Excursie si dupa absolvirea acestuia:

 • Acces la relaxare fizică profundă
 • Calm şi claritate mentală
 • Reducerea stresului
 • Imbunatatirea somnului
 • Acces la nivelele constiintei extinse
 • Introspectii privind probleme ale vieţii
 • Acces la ghidare interioara
 • Meditatii profunde
 • Marirea intuiţiei şi a creativităţii
 • Mai multă energie in viaţa de fiecare zi
 • Rezolvarea eficace a problemelor
 • Vindecare fizica si emotionala
 • Eliberarea de frici şi de crezuri limitative
 • Mărirea puterii de concentrare şi a capacităţii de învăţare
 • O mai mare sincronicitate in viata zilnica
 • O cunoaştere mai profunda a Eului Total

Deşi mai rar, se raportează şi comunicări cu cei iubiţi decedaţi, călătorii în afara corpului, experienţe mistice, etc.

Acest workshop este condus de Trainerul Outreach Prof. Dr. Petru Stetiu Datele sale de contact se gasesc AICI .