Având o experiență de 15 de ani in domeniu, vă urez

Bine aţi venit la Emisinc

Scopul declarat al acestui website este promovarea cat mai larga in randul populatiei Romaniei a programelor educationale ale Institutului Monroe (The Monroe Institute®), cu sediul in Faber, Virginia, U.S.A., fiindca produc in cursanti schimbari pozitive in plan fizic, mental si emotional. Institutul pe care il reprezintam in Romania a fost creat de Robert Allan Monroe in anii ’70 si are la baza descoperirile sale epocale din domeniul constiintei umane.

Programele educationale pe care le-a realizat au folosit tehnologia audio numita Hemispheric Syncronization®, prescurtat Hemi-Sync®, dezvoltata de el si patentata in 1975. Aceste programe, care faciliteaza extinderea si dezvoltarea constiintei au fost testate timp de mai bine de 40 de ani asupra a sute de mii de subiecti din peste 30 de tari din intreaga lume, contribuind astfel la trezirea Constiintei Globale. Materialele audio ale Institutului au fost si sunt utilizate in diverse institutii, de invatamant, medicale si de cercetare cu rezultate pozitive.

Institutul Monroe® desfasoara o ampla actiune educativa in intreaga lume. Divizia sa de cercetare efectueaza studii aprofundate inter si intradisciplinara privind mecanismele de actiune ale tehnologiei Hemi-Sync asupra creierului uman, dar si efectele acestei tehnologii asupra ascultatorilor. In ultimul deceniu Institutul Monroe a dezvoltat o noua tehnologie audio numita Spatial Angle Modulation® pe scurt SAMcare ofera posibilitati noii de extindere si evolutie a constiintei.

Pagina WEB prezinta

Materiale media oferite gratuit de Institutul Monroe® si de detinatorul siteului. De asemenea ofera indicatii despre posibilitatile de achizitie a produselor audio cu semnale Hemi-Sync® oferite marelui public de Interstate Industry Incorporated®, intreprinderea din U.S.A. care produce si comercializeaza aceste produse, care pot fi achizitionate direct de la producator, sau prin intermediul site-ului Hemi-Sync.ro

Cei interesati

pot gasi aici date concrete referitoare la

TRAINERI

Traineri acreditati in RO de Institutul Monroe®

Programe

Programele oferite in RO de Institutul Monroe®

Evenimente

Evenimente oferite in RO de Institutul Monroe®