Interviul  2 acordat de Prof. Petru Visarion Stetiu Studioului Radio Romania

Interviul acordat  de prof. Petru Visarion Stetiu Studioului Radio Romania Cluj la 23.09.2021 și difuzat la 26.09.2021

Descarca

Interviul 1 acordat de Prof. Petru Visarion Stetiu Studioului Radio Romania

Interviul acordat de Prof. Petru Visarion Stetiu Studioului Radio Romania Cluj la 8 iunie 2018 si difuzat pe post la 23 iunie 2018. Durata 46 minute.

Introducere in programele audio ghidate ale Institutului Monroe

In acest material se demonstreaza modul de producere a sunetelor binaurale. Apoi aceste sunete Hemi-Sync® sunt utilizate, impreuna cu ghidarea verbala in limba romana a Andreei Bergel, pentru a aduce ascultatorul in starea Focus 3 (F3), in care emisferele sale cerebrale sunt in rezonanta, in timp ce el este in stare de constienta fizica completa. Durata 31 de minute.

Open Exercise

Open Exercise este un exercitiu ajutator destinat celor care doresc sa adanceasca cele insusite in timpul programelor Institutului Monroe. In acest exercitiu, ascultatorul este ghidat de Robert Monroe sa parcurga intreg procesul pregatitor al oricarui exercitiu Hemi-Sync®, dupa care este invitat sa acceseze starea pe care o doreste folosind tehnica insusita in cadrul programelor Institutului si sa exploreze. Exercitiul are ghidajul verbal in limba engleza, tradus si sincronizat in limba romana. Durata 42 minute.

Meditatia Iertarii

Este o meditatie cu ghidare verbala extrem de puternica, care ne ajuta sa ne eliberam de tensiuni emotionale nerezolvate, sa iertam, pentru a atinge starea de pace interioara atat de necesara noua tuturor. Peste originalul in limba engleza este suprapusa traducerea sincrona in limba romana. Acest exercitiu utilizeaza tehnica Modularii Audio Spatiale(SAM™) dezvoltata de Institutul Monrooe. Traducere , adaptare, voce in limba romana Petru Visarion Stetiu. Durata 27 minute.

Meditatia de grup

Este un exercitiu cu ghidare verbala in limba engleza de atingere a unor stari profunde de relaxare, in care se realizeaza interconectarea energetico-informationala intre membri unui grup pentru a afla raspunsuri la intrebari esentiale, atat ale fiecarui participant cat si ale grupului in ansamblul sau. Acest exercitiu foloseste tehnica Modularii Audio Spatiale (SAM™) dezvoltata de Institutul Monrooe. Durata 30 minute.

Introducere în Clubul Energetic al Delfinului (DEC)

Este un exercitiu elaborat in tehnica Hemi-Sync, ce introduce un instrument puternic de vindecare a unor afectiuni sau de eliminare a unor agenti patogeni, aplicabil noua sau altora. Exercitiul este cu ghidare verbala in limba romana, traducere, adaptare si voce Andrea Berger. Durata 42 minute.

Exercitiul de RELAXARE al Institutului Monroe

Acest exercitiu a fost realizat de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El poate fi accesat gratuit in vesiunea in limba engleza pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu. Este o meditatie ghidata, destinata sa va ajute sa va eliberati de tensiuni si sa va relaxati. Ea include sugestii vizuale pe care le puteti apoi folosi la nevoie pentru a reveni rapid si usor intr-o stare de relaxare. Traducere, adaptare si voce, Prof. Petru Visarion Stetiu. Durata 10 minute.

DESCARCA

 

 

 

Exercitiul SIMTE-TE MAI USOR al Institutului Monroe

Acest exercitiu a fost realizat de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El poate fi accesat gratuit in vesiunea in limba engleza pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu. Este o meditatie ghidata care, folosind sugestii vizuale, introduce un instrument puternic al constiitei numit CUTIA DE CONVERSIE A ENERGIEI. Exercitiul ne invata cum sa o construim mental si cum sa o folosim pentru a ne elibera de frici, nelinisti, stres, anxietati, orice ne tulbura pacea interioara. Cu un cuvant, cum sa o folosim ca sa ne simtim mai usori. Aceasta CUTIE miraculoasa odata construita o putem folosi in viata de fiecare zi. Traducere, adaptare si voce, Prof. Petru Visarion Stetiu. Durata 12 minute.

DESCARCA

 

 

 

 

 

Exercitiul VINDECA SI ECHILIBREAZA al Institutului Monroe

Acest exercitiu face parte din seria de exercitii realizate de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El poate fi accesat gratuit in vesiunea in limba engleza pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu. Este o meditatie ghidata ce constituie un instrument puternic pentru vindecarea si echilibrarea corpului energetic. Se recomanda practicarea sa zilnica. Traducere, adaptare si voce, Prof. Petru Visarion Stetiu. Durata 17 minute.

DESCARCA

Exercitiul LUMINA VINDECATOARE  al Institutului Monroe 

Acest exercitiu a fost distribuit de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El poate fi accesat gratuit in vesiunea in limba engleza pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu. Este o meditatie ghidata care, folosind sugestii vizuale, ajuta la vindecarea personala si a intregii planete. Stilul meditatiei este specific povestilor si este in general diferit de cel folosit de Institutul Monroe in realizarea meditatiilor. Este un exercitiu frumos si unic. Meditatia incepe prin preluarea energiei soarelui, plasarea ei in inima ascultatorului si extinderea aceastei energii asupra lumii pentru vindecarea intregii planete. Text si voce Psih. Ritta Nicoara,  muzica Simion Barnutiu. Institutul Monroe a suprapus trasee audio Hemi-Sync si SAM.  Durata 24 minute.

DESCARCA 

 

Exercitiul MINTE LINISTITA  al Institutului Monroe 

Acest exercitiu a fost distribuit de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El poate fi accesat gratuit in vesiunea in limba engleza pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu. Este o meditatie ghidata care, folosind sugestii vizuale, ajuta la linistirea mintii, la atingerea unei stari de calm centrat. Apoi veti invata o metoda rapida si eficienta de atingere a starii de calm centrat in viata de fiecare zi, fara a mai fi nevoie sa repetati intreg acest exercitiu. Traducere, adaptare si voce Prof. Petru Visarion Stetiu. Durata 10 minute.

DESCARCA 

 

Exercitiul RESTAURAREA ENERGIEI PERSONALE al Institutului Monroe 

Acest exercitiu a fost distribuit de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El poate fi accesat gratuit in vesiunea in limba engleza pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu. Este o meditatie ghidata care, folosind sugestii vizuale, ne invata sa construim BALONUL DE ENERGIE REZONANTA, o structura energetica protectoare, care ne ajuta totodata sa ne pastram sau sa folosim energia proprie. Traducere, adaptare si voce Psih. Adrian Turcu. Durata 10 minute.

DESCARCA 

 

Exercitiul DESCHIDE SI PRIMESTE al Institutului Monroe 

Acest exercitiu a fost distribuit de Institutului Monroe ca ajutor acordat lumii in pandemia de COVID-19. El a fost conceput si inregistrat in limba engleza de Outreach Trainerul danez Anja Lisholm si poate fi accesat gratuit in aceasta versiune pe site-ul www.monroeinstitute.org . Aici este oferita, tot gratuit, versiunea in limba romana a acestui exercitiu, a carei traducere, adaptare si voce, este realizata de Prof. Petru Visarion Stetiu. Este o meditatie ghidata care, folosind sugestii vizuale, ne invata sa eliminam blocajele care ne-ar impiedeca sa primim ceea ce dorim. Durata 15 minute.

DESCARCA