Interviul acordat de Prof. Petru Visarion Stetiu Studioului Radio Romania

Interviul acordat de Prof. Petru Visarion Stetiu Studioului Radio Romania Cluj la 8 iunie 2018 si difuzat pe post la 23 iunie 2018. Durata 46 minute.

Introducere in programele audio ghidate ale Institutului Monroe

In acest material se demonstreaza modul de producere a sunetelor binaurale. Apoi aceste sunete Hemi-Sync® sunt utilizate, impreuna cu ghidarea verbala in limba romana a Andreei Bergel, pentru a aduce ascultatorul in starea Focus 3 (F3), in care emisferele sale cerebrale sunt in rezonanta, in timp ce el este in stare de constienta fizica completa. Durata 31 de minute.

Open Exercise

Open Exercise este un exercitiu ajutator destinat celor care doresc sa adanceasca cele insusite in timpul programelor Institutului Monroe. In acest exercitiu, ascultatorul este ghidat de Robert Monroe sa parcurga intreg procesul pregatitor al oricarui exercitiu Hemi-Sync®, dupa care este invitat sa acceseze starea pe care o doreste folosind tehnica insusita in cadrul programelor Institutului si sa exploreze. Exercitiul are ghidajul verbal in limba engleza, tradus si sincronizat in limba romana. Durata 42 minute.

Meditatia Iertarii

Este o meditatie cu ghidare verbala in limba engleza, extrem de puternica, ce ne ajuta sa ne eliberam de tensiuni emotionale nerezolvate, sa iertam, pentru a atinge starea de pace interioara atat de necesara noua tuturor. Acest exercitiu utilizeaza tehnica Modularii Audio Spatiale(SAM™) dezvoltata de Institutul Monrooe. Durata 25 minute.

Meditatia de grup

Este un exercitiu cu ghidare verbala in limba engleza de atingere a unor stari profunde de relaxare, in care se realizeaza interconectarea energetico-informationala intre membri unui grup pentru a afla raspunsuri la intrebari esentiale, atat ale fiecarui participant cat si ale grupului in ansamblul sau. Acest exercitiu foloseste tehnica Modularii Audio Spatiale (SAM™) dezvoltata de Institutul Monrooe. Durata 30 minute.

Introducere în Clubul Energetic al Delfinului (DEC)

Este un exercitiu elaborat in tehnica Hemi-Sync, ce introduce un instrument puternic de vindecare a unor afectiuni sau de eliminare a unor agenti patogeni, aplicabil noua sau altora. Exercitiul este cu ghidare verbala in limba romana. Durata 42 minute.