EXCURSION WORKSHOP®

Durata programului este de 2 zile consecutive

Taxa de participare la program este de 600 Roni.

Inscrierea presupune achitarea unui avans de 300 Roni

Ce este Atelierul Excursie

Excursion (Excursie) este un workshop experiențial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conștiinței umane și o experiență directă a diferitelor stări de conștiință extinsă. Workshopul Excursie vă duce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea și explorarea Sinelui. Și, în timp ce veți învăța să eliberați o mare parte din potențialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veți conecta la resursele interioare de putere și la resursele imense ale Sinelui. Veți putea comunica cu alte sisteme de energii și veți învăța să accesați energii nelimitate din voi și să le folosiți în viața de zi cu zi pentru a deveni mult mai centrati și mai eficienti în tot ceea ce faceți.

Ce vom face la Outreach Excursion Workshop

Pe parcursul celor 2 zile, tonurile Hemi-Sync vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conștiință extinsă. Veți avea 10 exerciții bazate pe tehnologie Hemi-Sync, foarte atent structurate, prin care veți învăța să atingeți, să mențină și să controlați diferitele stări de conștiență extinsa pentru a experimenta:
– relaxarea adâncă
– călătorii în vastitatea dimensiunilor interioare
– percepția directă a sistemelor de energie mai înalte
– eliminarea temerilor inconștiente și recuperarea energiei și forțelor personale care au fost blocate de aceste temeri
– vindecarea emoțională
creșterea puterii personale
– creșterea creativității
– creșterea intuiției
– introspectii privind problemele importante din viața personală
– o înțelegere mai profundă a energiei personale
– acces la intelepțiunea inconștientului
– dezvoltarea percepției Sinelui Superior
– reducere stresului și a problemelor de somn

În primul zi veți învăța să pătrundeti și să explorați starea de conștiință extinsă denumită  Focus 10

Focus 10 este prima etapă de separare a conștiinței de realitate fizică. Este starea numită „Mintea alertă / Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va dormi liniștit, în timp ce, mintea dornică de explorare, va cerceta tărâmuri necunoscute ale stării de conștiință extinsă. Veți învăța cum să vă mișcați în siguranță de la o stare la alta, de la starea de conștiință de veghe la starea Focus 10 și invers.

A doua zi veti experimenta starea  Focus 12

Veți începe să vă distanțați tot mai mult de lumea fizică. Veți stabili o legătură din ce în ce mai puternica cu Sinele Superior, cu sursa de înțelegere profundă din voi și cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exercițiile programului veți avea posibilitatea să recunoașteți fricile și temerile inconștiente și să le eliberăm într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoțională și de transformare a energiei, conceput pentru echilibrarea și revitalizarea întregii voastre ființe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală și va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veți avea, de asemenea, oportunitatea să pătrundeti în câmpul cuantic si sa vă conectați, printr-un exercițiu special, la Sinele vostru infinit.

Unul din scopurile workshopului este să învățati să accesați aceste stări după dorință, fără a mai fi nevoie să ascultati sunetele Hemi-Sync.

In mod obișnuit participanții raportează efectul programului Workshop Excursie și după absolvirea acestuia:

 • Acces la relaxare fizică profundă
 • Calm și claritate mentală
 • Reducerea stresului
 • Imbunatatirea somnului
 • Acces la nivelele constiintei extinse
 • Introspectii privind probleme ale vieții
 • Acces la ghidare interioara
 • Meditatii profunde
 • Marirea intuiției și a creativității
 • Mai multă energie în viața de fiecare zi
 • Rezolvarea eficace a problemelor
 • Vindecare fizica si emotionala
 • Eliberarea de frici și de crezuri limitative
 • Mărirea puterii de concentrare și a capacității de învățare
 • O mai mare sincronicitate in viata zilnica
 • O cunoaștere mai mare a Eului Total

Deși mai rar, se raportează și comunicări cu cei iubiți decedați, călătorii în afara corpului, experiențe mistice, etc.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Acest program nu impune precondiții de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce suferă de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program decat cu acordul medicului curant. In rest, programul este accesibil oricui a împlinit varsta de 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil și copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul părinților.

Deschiderea inimii -Program online

Durata programului este de o zi

Taxa de participare la program este de 300 Roni, cost care cuprinde un instructaj individual anterior programului, participarea la exercițiile zilei sub îndrumarea atenta și inalt calificată a unui Outreach Trainer autorizat al Institutului Monroe, materiale documentare și exerciții pentru acasă. Înscrierea la acest program presupune completarea unui formular de inscriere și achitarea integrală a taxei de participare. Numarul de participanti este limitat la 16 persoane. 

Programul are o durata de o zi, se desfasoara online in limba romana utilizand platforma Zoom. Este un program alcatuit și condus de Trainerul Outreach al Institutului Monroe din Virginia, USA, Prof. Dr. Petru Visarion Stetiu, folosind exerciții Hemi-Sync® elaborate de acest institut. Numarul de participanti este limitat la 16.

Folosind exercitii Hemi-Sync® elaborate de Institutul Monroe, veti invata cum sa va deschideti inima spre iubire, sa deveniti iubire. Veti cunoaste si veti invata sa folositi cateva instrumente ale constiintei, cu care va puteti apoi imbunatati viata de fiecare zi. Cu ajutorul sunetelor Hemi-Sync, cu aceste instrumente, veti accesa mai intai o stare de calm centrat, de constiinta extinsa, stare in care veti putea ulterior intra oricand doriti. Programul va ajuta sa exprimati iubirea care sunteti si binele absolut pe care ea il aduce. Veti invata cum sa va eliberati de emotii negative care va perturba pacea interioara, veti primi un simbol puternic cu ajutorul caruia va veti putea vindeca pe voi insiva, dar si pe altii cu ajutorul iubirii.

Mai multe informații și inscrieri la  https://emisinc.ro/evenimente/DESCHIDEREA-INIMII-Program-online

Inscrierea la acest program presupune completarea unui formular si achitarea taxei de participare de 300 Roni. Programul nu impune precondiții de participare, cu excepția unor restricții cu caracter medical: Persoanelor ce suferă de unele afectează medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli și vertijuri, sau chiar boli psihice, nu este permis să participe la acest program fără acord medicului lor curant . In rest, programul este accesibil oricui a împlinit varsta de 18 ani, indiferent de sex, rasa, etnie, nivel de pregatire profesionala, convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil și copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul părinților.

Participanții au nevoie de acces la un calculator (desktop sau laptop) prevazut cu videocamera și microfon, sau cu videocamera și microfon auxiliare conectate la calculator, casca stereo, conexiune la internet cu viteza de descărcare (download) și încărcare (upload) de cel puțin 5 Mbps.

EXCURSION WORKSHOP - Program online sau fata-in-fata Tip 1®

Durata programului este de 2 zile consecutive

Taxa de participare este de 600 Roni, cost care cuprinde un instructaj individual anterior programului, participarea la exercițiile zilnice sub îndrumarea atenta și inalt calificată a doi Outreach Traineri autorizați ai Institutului Monroe, materiale documentare și exerciții pentru acasă. Înscrierea la acest program presupune completarea unui formular de inscriere și achitarea integrală a taxei de participare. Numarul de participanti este limitat la 16 persoane. 

EXCURSION WORKSHOP - Program online sau fata-in-fata Tip 2®

Durata programului este de 2 zile de sambata succesive

Taxa de participare este de 600 Roni, cost care cuprinde un instructaj individual anterior programului, participarea la exercițiile zilnice sub îndrumarea atenta și inalt calificată a doi Outreach Traineri autorizați ai Institutului Monroe, materiale documentare și exerciții pentru acasă. Înscrierea la acest program presupune completarea unui formular de inscriere și achitarea integrală a taxei de participare. Numarul de participanti este limitat la 12 persoane. 

Ce este Atelierul de excursii online ?

Excursion (Excursia) Workshop Online este un workshop experiential, intensiv, de două zile, se desfășoară în limba română, cel de Tip 1 in doua zile consecutive,  cel de Tip 2 in doua sâmbete consecutive. El este conceput de Institutul Monroe pentru a oferi posibilitatea vorbitorilor de limba română, ce locuiesc oriunde în lume, de a participa în siguranță, de acasă, prin internet, folosind facilități oferite de platforma Zoom. 

Ce vom face la Outreach Online Excursion Workshop

Workshopul Excursie Online este o varianta actualizată și combinată a variantelor fata-in-fata a Workshopurilor Excursie și Explorarea Constiintei, ce conține și exerciți noi, un nou mod de grupare și prezentare pe zile a exercițiilor și facilitarea unei interacțiuni mai strânse între participanți și traineri .

Pentru mai multe detalii accesate aici

Acest program nu impune precondiții de participare, cu excepția unor restricții cu caracter medical: Persoanelor ce suferă de unele afectări medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli și vertijuri, sau chiar boli psihice, nu este permisă participarea la acest program fără acord medicului lor curant . In rest, programul este accesibil oricui a împlinit varsta de 18 ani, indiferent de sex, rasa, etnie, nivel de pregatire profesionala, convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil și copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul părinților.

Participanții au nevoie de acces la un calculator (desktop sau laptop) prevazut cu videocamera și microfon, sau cu videocamera și microfon auxiliare conectate la calculator, casca stereo, conexiune la internet cu viteza de descărcare (download) și încărcare (upload) de cel puțin 5 Mbps.

ATELIER DE EXCURSIE AVANSATӐ® - MODUL 1- DEZVOLTARE PERSONALA Program faţă-ȋn-faţă, sau online

Durata programului este de 2 zile

Seria de workshopuri “Excursie avansată”, este alcătuită din trei module, primul “Dezvoltare personală – Personal Development”, al doilea fiind „Dezvoltarea puterii de vindecare – Healing Development”, iar al treilea „Dezvoltarea interioară – Inner Development”. Modulele doi si trei vor fi oferite absolventilor primului modulul.

Taxa de participare la programe este de 600 Roni. Inscrierea presupune achitarea unui avans de 300 Roni.

Seria de programe “Excursie avansată” a fost concepută  pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni  stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne tin captivi într-o  realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne confera putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin  recâștigarea libertății  ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Workshop “Excursie avansată” – modulul 1: “Dezvoltare personală” vă oferă o serie de exercitii prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente metale și energetice care vor facilita începutul transformării voastre în maeștrii ai propriei vieți.

Focus 10 : La inceputul programului vom revizui instrumentele de bază din Focus 10, starea “ Minte treaza – Corp Adormit” pentru a crea o bază solidă pentru activitatea personală pe care urmează să o facem pe parcursul programului.

Focus 11 : Canalul de Acces – Apoi, vă veți familiariza cu nivelul Focus 11, denumit Human Plus® (H-Plus®), ceea ce Bob Monroe a considerat a fi cea mai importantă contribuție a sa la dezvoltarea umană. H-Plus® sunt exerciții puternice care vă ajută la dezvoltarea capacității voastre de alegere:  abilitatea de a crea în mod conștient ceea ce vă doriți și de a alege liberi, modul în care răspundeți la provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Odată cu aceste exerciții veți învăța o serie de comenzii de funcții Human Plus® pentru a vă îmbunătății viața în ceea ce privește deprinderile mentale și transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trăsături nedorite, ceea ce va permite să obțineți rezultate mai bune în multe domenii importante ale vieții.

Focus 12 : Reechilibrarea emoțională va fi consolidată prin exerciții ghidate ce conțin forme complexe de simbolism care se adresează acelei părți din noi care stochează amintirile cele mai profunde, temerile și potențialurile noastre, invitându-le să iasă la suprafață pentru a fi conștientizate și transformate atunci când este necesar, iar apoi  integrate  într-un mod constructiv, ajutând la creare unei noi personalități, centrate și echilibrate.

Astfel, ne vom reîntoarce la inocența primordială și vom recupera amintiri și calități esențiale ale ființei noastre totale.

Vom trece apoi prin Portalul Galactic, aducând la suprafață din adâncimile conștiinței noastre și mai multe amintiri despre adevărata noastră natură.

Pentru a atinge scopul unei vieți mai îndeplinite, programul include un instrument energetic special în Focus 12, pentru crearea unor noi tipare de viață.

Spiritul acestui program este eminamente practic în comparație cu Workshopul Excursie, ExplorareaConstiintei, sau Gateaway (oricare dintre acestea fiind o condiție prealabilă pentru participarea la acest program).

Ne așteptăm ca rezultatele să fie ușor diferite pentru fiecare participant, deoarece suntem diferiți, cu nevoi diferite și fiecare își va alege din multitudinea de instrumente pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu nevoile de moment ale dezvoltări sale.

Acest program vă va învăța multe funcții esențiale H-Plus ®  dar pe urmă, va fi sarcina voastră să practicați în mod consecvent aceste abilități până când devin a doua voastră natură.

H-Plus ® poate fi o modalitate excelentă pentru a vă pregăti pentru un trai mult îmbunătățit și un instrument extrem de puternic pentru a prosperarea în viitor, indiferent de felul în care lumea se poate schimba.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Acest program  impune ca precondiție absolvirea unuia dintre programele  Workshopul Excursie, indiferent de varianta 1 sau 2, Explorarea Constiintei, SyncCreation  sau  Gateway Voyage.

GATEWAY VOYAGE®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 60 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/ 6 nopti, in care traineri inalt calificati  ghideaza participantii cu ajutorul tehnicii Hemi-Sync® sa acceseze stari modificate ale constiintei. In timpul acestui program participantii isi insusesc instrumentele necesare pentru a se relaxa profund, sa-si extinda constiinta dincolo de limitarile corpului fizic, sa-si faca introspectii, sa scape de frici si, poate, sa acceseze stari-inafara-corpului, sa cunoasca prin experienta directa cat de mult mai mult decat corpul lor fizic sunt ei. Acest program este baza de plecare pentru accesarea unor nivele mai inalte de constiinta , absolvirea sa reprezentand conditia obligatorie pentru participarea la programele rezidentiale avansate.

Acest program nu impune preconditii de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce sufera de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a implinit minimum 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil si copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul parintilor.

GUIDELINES®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti in timpul caruia participantii sunt ghidati cu ajutorul tehnicii Hemi-Sync® spre limita dintre starile fizice si starile non-fizice ale constiintei. Participantii sunt ghidati sa stabileasca contacte cu ghizi lor interiori, sa cultive relatiile cu ceeace Bob Monroe a numit Propriul-Ajutor- Interior.

Participarea la acest program este conditionata de absolvirea programului Gateway Voyage.

LIFELINE®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti. In acest program, folosindu-se semnale Hemi-Sync®, participantii sunt ghidati spre stari ale constiintei dincolo de viata fizica.  Ei invata cum sa-i ajute pe cei ce au probleme acolo, sau in realitatea vietii fizice, cum sa recupereze parti din ei insisi, cum sa-i elibereze pe cei ce sunt blocati in ganduri-forma. Absolventii acestui program vor fi capabili sa contacteze pe cei plecati din viata fizica, sa descopere frumusetea si seninatatea adevaratei iubiri.

Participarea la acest program este conditionata de absolvirea programului Gateway Voyage.

EXPLORATION 27®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti deschis absolventilor Gateway Voyage sau Guidelines. Semnalele Hemi-Sync® si traineri inalt calificati ajuta participantii sa perceapa realitatea vietii de dincolo de viata fizica. Ei sunt condusi sa exploreze starea numita Focus 27 si sa primeasca informatii pretioase despre ei insisi si despre altii, sa-si inteleaga si sa-si vindece problemele emotionale nerezolvate din viata curenta. Participantii sunt de asemenea ghidati spre starea Focus 34/35, unde pot sa intre in contact si sa comunice cu fiinte non-fizice si astfel sa fie capabili sa aprecieze in plinatatea sa maretia vietii lor pe Pamant. Acest program se ofera doar de doua ori intr-un an.

Participarea la acest program este conditionata de absolvirea programului Gateway Voyage sau Guidelines.

STARLINES I®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential avansat de 5 zile/6 nopti.  In acest program, folosind sunetele Hemi-Sync mixate cu sunetele corpurilor ceresti si cu transpunerea in sunete a magnificelor imagini cosmice inregistrate cu ajutorul telescoapelor moderne sau de sondele spatiale, participantii sunt ghidati sa acceseze zonele profunde ale universurilor lor interioare si ale universului exterior. Programul permite participantilor intrarea in cele mai profunde stari ale constiintei, sa devina exploratori galactici si inter-galactici. Ei devin capabili sa contacteze alte forme de viata, sa exploreze energiile starilor Focus 34/35 si dincolo de acestea, si in acest fel sa contacteze inteligente superioare, sa devina „ambasadori galactici”. Acest program se ofera doar odata pe an.

Acest program este deschis absolventilor programelor Gateway Voyage si Guidelines, sau Lifelines, precum si a programului Exploration 27.

STARLINES II®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti. Bazat pe potentialitatile activate de programul Starlines I, participantii exploreaza multi-fatetele eului lor interior, explorand nivelele de constiinta intre Focus 34/35 si Focus 42 si mai departe pana la Focus 49. In acest fel participantii isi cresc potentialitatile corpurilor energetice, fiind capabili sa le transpuna in noi idealuri de viata si cultura pe Pamant. In timpul acestui program participantii exploreaza descoperirile contemporane din fizica, armonizarea acestora cu metafizica, precum si ecourile invataturilor din vechime, in care deplasarile in spato-temporale erau cunoscute si folosite.

Acest program este deschis doar absolventilor programului Starlines I.