EXCURSION WORKSHOP®

Durata programului este de 2 zile

Taxa de participare la program este de 620 Roni.

 

Inscrierea presupune achitarea unui avans de 300 Roni

Ce este Excursion Workshop

Excursion (Excursia) este un workshop experienţial intensiv de două zile conceput pentru a vă oferi posibilitatea explorării dimensiunilor profunde ale conştiinţei umane şi o experienţă directă a diferitelor stări de conştiinţă extinsă. Workshopul Excursiei vă duce într-o fascinantă călătorie în lumile interioare, o călătorie pentru descoperirea şi explorarea Sinelui. Și, în timp ce veţi învăţa să eliberaţi o mare parte din potenţialul creierului prin sincronizarea emisferelor cerebrale, vă veţi conecta la resursele interioare de putere şi la resursele imense ale Sinelui. Veţi putea comunica cu alte sisteme de energii şi veţi învăţa să accesaţi energiile nelimitate din voi şi să le folosiți în viaţa de zi cu zi pentru a devenii mult mai centraţi şi mai eficienţi în tot ceea ce faceţi.

Ce vom face la Outreach Excursion Workshop

Pe parcursul celor 2 zile tonurile Hemi-Sync vă vor conduce, într-un mod foarte blând, în nivelele din ce în ce mai profunde ale stărilor de conştiinţă extinsă. Veţi avea 10 exerciţii bazate pe tehnologia Hemi-Sync, foarte atent structurate, prin care veţi învăţa să atingeţi, să menţineţi şi să controlaţi diferitele stări de conştiinţă extinsă pentru a experimenta:
– relaxarea adâncă
– călătorii în vastitatea dimensiunilor interioare
– percepţia directă a sistemelor de energie mai înalte
– eliminarea temerilor inconştiente şi recuperarea energiei și forţelor personale care au fost blocate de aceste temeri
– vindecarea emoţională
– creşterea puterii personale
– creşterea creativităţii
– creşterea intuiţiei
– insighturi privind problemele importante din viaţa personală
– o înţelegere mai profundă a energiei personale
– acces la înţelepciunea inconştientului
– dezvoltarea percepţiei Sinelui Superior
– reducea stresului şi a problemelor de somn

În prima zi veţi învăţa să pătrundeţi şi să exploraţi starea de conștiință extinsă denumită Focus 10

Focus 10 este prima etapă de separare a conştiinţei de realitatea fizică. Este starea numită “Mintea alertă / Corp adormit”, o stare de relaxare profundă în care corpul va dormi liniştit, în timp ce, mintea dornică de explorare, va cerceta tărâmuri necunoscute ale stării de conştiinţă extinsă. Veţi învăţa cum să vă mişcaţi în siguranţă de la o stare la alta, de la starea de conştiinţă de veghe la starea Focus 10 şi invers.

A doua zi veti experimenta starea Focus 12

Veţi începe să vă distanţaţi tot mai mult de lumea fizică. Veţi stabili o legătură din ce în ce mai puternică cu Sinele Superior, cu sursa de înţelepciune profundă din voi şi cu resursele interioare, care există dincolo de starea de veghe normală. Într-unul din exerciţiile programului veţi avea posibilitatea să recunoaşteţi fricile şi temerile inconştiente şi să le eliberaţi într-un mod vindecător. Este un proces de purificare emoţională şi de transformare a energiei, concepută pentru echilibrarea şi revitalizarea întregii voastre fiinţe. Acest proces va ajuta la eliminarea blocajelor care împiedică accesul la puterea personală şi va ajuta la dezvoltarea unui Sine mult mai armonizat. Veţi avea, de asemenea, oportunitatea să vă conectaţi, printr-un exerciţiu special, la Sinele vostru infinit, pătrunzând în câmpul cuantic, dincolo de planul timpului şi al materiei.
Unul din scopurile workshopului este să învăţaţi să accesaţi aceste stări după dorinţă, fără a mai fi nevoie să ascultaţi tonurile Hemi-Sync.

In mod obişnuit participanţii raportează efecte ale programului Workshop Excursie si dupa absolvirea acestuia:

 • Acces la relaxare fizică profundă
 • Calm şi claritate mentală
 • Reducerea stresului
 • Imbunatatirea somnului
 • Acces la nivelele constiintei extinse
 • Introspectii privind probleme ale vieţii
 • Acces la ghidare interioara
 • Meditatii profunde
 • Marirea intuiţiei şi a creativităţii
 • Mai multă energie in viaţa de fiecare zi
 • Rezolvarea eficace a problemelor
 • Vindecare fizica si emotionala
 • Eliberarea de frici şi de crezuri limitative
 • Mărirea puterii de concentrare şi a capacităţii de învăţare
 • O mai mare sincronicitate in viata zilnica
 • O cunoaştere mai mare a Eului Total

Deşi mai rar, se raportează şi comunicări cu cei iubiţi decedaţi, călătorii în afara corpului, experienţe mistice, etc

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Acest program nu impune precondiții de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce suferă de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a împlinit varsta de 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil și copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul părinților.

 

EXCURSION WORKSHOP ONLINE®

Durata programului este de 2 zile

Taxa de participare la program este de 150$ in Roni la cursul BNR din ziua plății.

Înscrierea presupune achitarea unui avans de 50$ in Roni la cursul BNR din ziua plății.

Ce este Excursion Workshop Online

Excursion (Excursia) Workshop Online este un workshop experiential, intensiv, de două zile, ce se desfășoară in limba romana. El este conceput de Institutul Monroe pentru a oferi posibilitatea de participare in siguranţa, de acasă, prin internet, utilizand facilitatile oferite de platforma Zoom.

Acest mod de derulare a programului Excursie permite participarea celor care sunt vorbitori de limba romana ce locuiesc oriunde in Romania sau Republica Moldova, precum și a celor care, fiind vorbitori de limba romana, locuiesc în diferite alte tari din întreaga lume.

Ce vom face la Outreach Excursion Workshop Online

Marea majoritate a exercițiilor  Workshopului Excursie (varianta faţă-ȋn-faţă) se regasesc, reactualizate, și în  varianta Online. Singura deosebire consta în modul nou de grupare pe zile a exercițiilor și facilitarea unei interacțiuni mai stranse dintre participanti si traineri. Restul informațiilor programelor Workshop Excursie și Workshop Excursie Online sunt comune.

Acest program nu impune precondiții de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce suferă de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a împlinit varsta de 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil și copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul părinților.

Participantii au nevoie de acces la un calculator(desktop sau laptop), casca stereo, conexiune la internet cu viteza de descărcare(download) si incarcare(upload) de cel putin 5 Mbps.

ADVANCED EXCURSION WORKSHOP®

Durata programului este de 2 zile

Seria de  workshopuri  “Excursie avansată”, este alcătuită din trei module, primul “Dezvoltare personala – Personal Development”, al doilea fiind “Dezvoltarea puterii de vindecare – Healing Development”, iar al treilea “Dezvoltarea interioară – Inner Development”. Modulele doi si trei vor fi oferite absolventilor primului modulul.

Taxa de participare la programe este de 500 Roni. Inscrierea presupune achitarea unui avans de 250 Roni.

Seria de programe “Excursie avansată” a fost concepută  pentru a vă ajuta să creați mai multă libertate, bucurie și împlinire în viața voastră.

Conceptul de “libertate” al lui Bob se referă la abilitatea de a deveni  stăpâni ai propriei vieți prin transformarea obișnuințelor, conceptelor și credințelor limitative care ne tin captivi într-o  realitate limitată și incompletă. Înlocuirea obișnuințelor și credințelor limitative cu cele care ne confera putere, înțelegere, claritate și împlinire, vor produce o nouă modalitatea de a acționa, gândi și simți, în acord cu natura noastră esențială.

Prin  recâștigarea libertății  ne reamintim că suntem mai mult decât corpul fizic… iar aceasta este începutul procesului de reîntregire, iar astfel, vom putea experimenta nenumăratele posibilități de cunoaștere și dezvoltare disponibile doar atunci când ne eliberăm de restricțiile și constrângerile realității fizice și a răspunsurilor condiționate.

Workshop “Excursie avansată” – modulul 1: “Dezvoltare personală” vă oferă o serie de exercitii prin care veți învăța să creați și să folosiți instrumente metale și energetice care vor facilita începutul transformării voastre în maeștrii ai propriei vieți.

Focus 10 : La inceputul programului vom revizui instrumentele de bază din Focus 10, starea “ Minte treaza – Corp Adormit” pentru a crea o bază solidă pentru activitatea personală pe care urmează să o facem pe parcursul programului.

Focus 11 : Canalul de Acces – Apoi, vă veți familiariza cu nivelul Focus 11, denumit Human Plus® (H-Plus®), ceea ce Bob Monroe a considerat a fi cea mai importantă contribuție a sa la dezvoltarea umană. H-Plus® sunt exerciții puternice care vă ajută la dezvoltarea capacității voastre de alegere:  abilitatea de a crea în mod conștient ceea ce vă doriți și de a alege liberi, modul în care răspundeți la provocările cu care vă confruntați în viața de zi cu zi.

Odată cu aceste exerciții veți învăța o serie de comenzii de funcții Human Plus® pentru a vă îmbunătății viața în ceea ce privește deprinderile mentale și transformarea sau stingerea diferitelor obiceiuri sau trăsături nedorite, ceea ce va permite să obțineți rezultate mai bune în multe domenii importante ale vieții.

Focus 12 : Reechilibrarea emoțională va fi consolidată prin exerciții ghidate ce conțin forme complexe de simbolism care se adresează acelei părți din noi care stochează amintirile cele mai profunde, temerile și potențialurile noastre, invitându-le să iasă la suprafață pentru a fi conștientizate și transformate atunci când este necesar, iar apoi  integrate  într-un mod constructiv, ajutând la creare unei noi personalități, centrate și echilibrate.

Astfel, ne vom reîntoarce la inocența primordială și vom recupera amintiri și calități esențiale ale ființei noastre totale.

Vom trece apoi prin Portalul Galactic, aducând la suprafață din adâncimile conștiinței noastre și mai multe amintiri despre adevărata noastră natură.

Pentru a atinge scopul unei vieți mai îndeplinite, programul include un instrument energetic special în Focus 12, pentru crearea unor noi tipare de viață.

Spiritul acestui program este eminamente practic în comparație cu Workshopul Excursie (care este o condiție prealabilă pentru acest program).

Ne așteptăm ca rezultatele să fie ușor diferite pentru fiecare participant, deoarece suntem diferiți, cu nevoi diferite și fiecare își va alege din multitudinea de instrumente pe cele care se vor potrivi cel mai bine cu nevoile de moment ale dezvoltări sale.

Acest program vă va învăța multe funcții esențiale H-Plus ®  dar pe urmă, va fi sarcina voastră să practicați în mod consecvent aceste abilități până când devin a doua voastră natură.

H-Plus ® poate fi o modalitate excelentă pentru a vă pregăti pentru un trai mult îmbunătățit și un instrument extrem de puternic pentru a prosperarea în viitor, indiferent de felul în care lumea se poate schimba.

Acest program  impune ca preconditie participarea la programul Workshopul Excursie sau la programul Gateway Voyage

GATEWAY VOYAGE®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 50 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/ 6 nopti, in care traineri inalt calificati  ghideaza participantii cu ajutorul tehnicii Hemi-Sync® sa acceseze stari modificate ale constiintei. In timpul acestui program participantii isi insusesc instrumentele necesare pentru a se relaxa profund, sa-si extinda constiinta dincolo de limitarile corpului fizic, sa-si faca introspectii, sa scape de frici si, poate, sa acceseze stari-inafara-corpului, sa cunoasca prin experienta directa cat de mult mai mult decat corpul lor fizic sunt ei. Acest program este baza de plecare pentru accesarea unor nivele mai inalte de constiinta , absolvirea sa reprezentand conditia obligatorie pentru participarea la programele rezidentiale avansate.

Acest program nu impune preconditii de participare, cu exceptia unor restrictii cu caracter medical: Persoanelor ce sufera de anumite  afectiuni medicale, cum ar fi epilepsia, ameteli si vertijuri grave, sau anumite boli psihice, nu le este permisa participarea la acest program. In rest, programul este accesibil oricui a implinit minimum 18 ani, indiferent de sex,  rasa,  etnie,  nivel de pregatire profesionala,  convingeri religioase sau politice. Programul este accesibil si copiilor cu varste peste 13 ani, dar numai cu acordul parintilor.

GUIDELINES®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti in timpul caruia participantii sunt ghidati cu ajutorul tehnicii Hemi-Sync® spre limita dintre starile fizice si starile non-fizice ale constiintei. Participantii sunt ghidati sa stabileasca contacte cu ghizi lor interiori, sa cultive relatiile cu ceeace Bob Monroe a numit Propriul-Ajutor- Interior.

Participarea la acest program este conditionata de absolvirea programului Gateway Voyage.

LIFELINE®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti. In acest program, folosindu-se semnale Hemi-Sync®, participantii sunt ghidati spre stari ale constiintei dincolo de viata fizica.  Ei invata cum sa-i ajute pe cei ce au probleme acolo, sau in realitatea vietii fizice, cum sa recupereze parti din ei insisi, cum sa-i elibereze pe cei ce sunt blocati in ganduri-forma. Absolventii acestui program vor fi capabili sa contacteze pe cei plecati din viata fizica, sa descopere frumusetea si seninatatea adevaratei iubiri.

Participarea la acest program este conditionata de absolvirea programului Gateway Voyage.

EXPLORATION 27®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti deschis absolventilor Gateway Voyage sau Guidelines. Semnalele Hemi-Sync® si traineri inalt calificati ajuta participantii sa perceapa realitatea vietii de dincolo de viata fizica. Ei sunt condusi sa exploreze starea numita Focus 27 si sa primeasca informatii pretioase despre ei insisi si despre altii, sa-si inteleaga si sa-si vindece problemele emotionale nerezolvate din viata curenta. Participantii sunt de asemenea ghidati spre starea Focus 34/35, unde pot sa intre in contact si sa comunice cu fiinte non-fizice si astfel sa fie capabili sa aprecieze in plinatatea sa maretia vietii lor pe Pamant. Acest program se ofera doar de doua ori intr-un an.

Participarea la acest program este conditionata de absolvirea programului Gateway Voyage sau Guidelines.

STARLINES I®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential avansat de 5 zile/6 nopti.  In acest program, folosind sunetele Hemi-Sync mixate cu sunetele corpurilor ceresti si cu transpunerea in sunete a magnificelor imagini cosmice inregistrate cu ajutorul telescoapelor moderne sau de sondele spatiale, participantii sunt ghidati sa acceseze zonele profunde ale universurilor lor interioare si ale universului exterior. Programul permite participantilor intrarea in cele mai profunde stari ale constiintei, sa devina exploratori galactici si inter-galactici. Ei devin capabili sa contacteze alte forme de viata, sa exploreze energiile starilor Focus 34/35 si dincolo de acestea, si in acest fel sa contacteze inteligente superioare, sa devina „ambasadori galactici”. Acest program se ofera doar odata pe an.

Acest program este deschis absolventilor programelor Gateway Voyage si Guidelines, sau Lifelines, precum si a programului Exploration 27.

STARLINES II®

Durata programului este de 5 zile

Taxa de participare este de 800 Euro platiti in Roni la cursul BNR, cost care cuprinde cazare, masa, participarea la exercitiile zilnice (si pe timpul noptii), materiale documentare si exercitii pentru acasa.

Inscrierea la acest program presupune achitarea prealabila a sumei de 100 Euro.

Este un program rezidential de 5 zile/6 nopti. Bazat pe potentialitatile activate de programul Starlines I, participantii exploreaza multi-fatetele eului lor interior, explorand nivelele de constiinta intre Focus 34/35 si Focus 42 si mai departe pana la Focus 49. In acest fel participantii isi cresc potentialitatile corpurilor energetice, fiind capabili sa le transpuna in noi idealuri de viata si cultura pe Pamant. In timpul acestui program participantii exploreaza descoperirile contemporane din fizica, armonizarea acestora cu metafizica, precum si ecourile invataturilor din vechime, in care deplasarile in spato-temporale erau cunoscute si folosite.

Acest program este deschis doar absolventilor programului Starlines I.