Detalii Eveniment

  • Start Date 02/17/2024
  • Start Time 09:00 AM
  • End Date 02/18/2024
  • End Time 05:30 PM
  • Location Online

Cu toții avem vise. V-ati gândit oare unde ne aflam in visele noastre? Si cum se face ca suntem aceeași și in lumea fizica și in vise ? Acestea și multe alte răspunsuri  le puteți afla participând la un CURS DE CALATORII ASTRALE, sau cum se mai numesc, IESIRI INAFARA CORPULUI, sau  TREZIRE IN VIS.

Cursul este eminamente experiential,  conceput și condus de trainerul oureach autorizat al Institutului Monroe®, prof. dr. Petru Stetiu, are o durata de 2 zile și se desfășoară online in limba romana. Sunt parcurse zece exerciții audio ghidate, ce  utilizează sunete Hemi-Sync®, marea majoritate a acestor exerciții fiind concepute de renumitul specialist in călătorii astrale, William Bulhman.

Cursul va ajuta sa va însușiți mai multe tehnici de ieșire din corp, care va oferă abilitatea a de a explora in mod conștient și la dorința, atât lumea fizica, cat și lumea paralela celei fizice, lumea astrala, cea in care suntem  când visam, din care provenim și in care ne vom întoarce cu toții. Sau, pentru cei ce au rezerve fata de călătoriile astrale, sa experimenteze de stări foarte profunde de relaxare, care aduc cu ele o minunata stare de bine.

Vom avea astfel posibilitatea de a cunoaște cu adevarat cine suntem, ce capabilități extraordinare de vindecare fizica, emoționala, sau/și mentala avem, ce mijloace putem folosi ca sa ne eliberam de crezuri nefolositoare, de complexe, de blocaje energetice și emoționale și multe altele.

Cursul nu are precondiții, înafara celor de ordin medical menționate mai jos, desi cei care au mai ascultat exerciții ce folosesc sunetele Hemi-Sync vor simți mai rapid și mai plenar efectele exercițiilor.

Persoanele care suferă de epilepsie, indiferent  de variantele acestei afecțiuni, cei care urmează un tratament psihiatric, sau cei care suferă de amețeli și/sau pierderea temporara a constiintei, pot participa doar cu acordul medicului lor curant.

Cei ce doresc sa participe trebuie sa completeze un formular de înscriere și sa achite taxa de participare de 600 Roni într-un cont bancar comunicat in formularul de înscriere.

Locuri limitate, primul venit, primul înscris.

Înscrieri și informații suplimentare pe site sau la [email protected]