• Designation: Trainer Outreach MI

[/ vc_column_text] [/ vc_column] [/ vc_row]
[/ vc_row]
[/ vc_column]
 

Alina  sa născut in Brasov și are o conexiune specială cu locul ei de naștere.
Pregătirea sa profesională este în domeniul managementului HORECA, iar la 27 de ani a devenit managerul celui mai bun restaurant steakhouse pe oceane.
A călătorit în jurul lumii timp de 14 ani, explorând lumea fizică și locurile sacre, învățând despre diverse culturi și obiceiuri.
Alina este familiara cu experiența în afara corpului încă din copilărie, însă a devenit fascinat în ultimii ani și de stările de conștiință extinsa.
Întotdeauna a simțit nevoia de a fi de folosind comunitatea, iar călătoria spirituală conștientă a început-o in prima parte a anului 2012. Atunci a intrat în căminul unor maeștri, care au instruit-o in practica Reiki. Au urmat apoi diverse cursuri, iar până la sfârșitul acelui an a absolvit primul curs de evoluție spirituală ce folosesc tehnologia Hemi-Sync. A avut dificultăți când, la fiecare intrare intr-un exercițiu, avea o ieșire necontrolată în afară corpului și gândul puternic de a deveni trainer nu ii dădea pace. In momentul in care a decis sa devina trainer, ea a putut continua cu ușurința exercițiilor dar a știut ca va urma și o mare schimbare în viața ei.
Astfel, in urmatorul an a absolvit toate cursurile posibile de Hemi-Sync, iar la inceputul lui 2014 devine Trainer Outreach certificat.
Alina practica Thai Chi, Qi Gong si Krav Maga, iubește călătoriile in natura și călăria.
Este consilier de dezvoltare personală și hipnoterapeut, iar transformări pe care le produc în clienții săi sunt cele mai multe neprețuite experiențe pentru ea.
Este presedinta Asocitiei non-profit ”Porti spre Constiinta” si sa implicat activ in diverse actiuini de voluntariat, la case de batrani, cu copii, in actiuni de protectie mediului si a efectuat strangeri de fonduri pentru nevoiasi.

[/ vc_column_text]