• Designation: Trainer Outreach şi Rezidential MI

Psiholog, Psihoterapeut,

Ritta Este Membra fondatoare a asociatiei Multiculturale de Psihologie ȘI Psihoterapie, un terminat facultatea de psihologie, urmată de o formare version Psihoterapie Integrativă, Terapia , EMDR (Eye Mișcarea Desentization și reprocesare – Desensibilizarea ȘI Reprocesarea prin Mișcări Oculare) ȘI Psihoterapia Integrativă de Cuplu ȘI Familie .

Formarea ca trainer Outreach TMI a început-o în Spania, în anul 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran, formator internațional, director de programe și președinte al Institutului Monroe, iar formarea ca trainer rezidențial TMI a urmat-o, câțiva ani la rând, în SUA la Institutul Monroe, unde a lucrat cu traineri de renume ca Dr.  Franceen King , Bob Holbrook – diector de cercetare TMI, Marinda Stopforth, Charleen Nicely, Kevin Turner.
Ritta este membră a Diviziei Profesionale TMI, trainer Outreach și Rezidențial acreditat al Institutului Monroe. Este producător și autorul unor CD-uri de relaxare și meditație ghidată, printre titlurile editate numărându-se: „Pilonul Central”, „Prosperitate și Succes”, „Eternitate”, „Meditația Chakrelor”, „Conexiunea”, etc.

https://www.monroeinstitute.org/Ritta-Nicoara