• Designation: Trainer Trainer Outreach şi Rezidential TMI

Psiholog, Psihoterapeut,

Ritta este membră fondatoare a Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, a terminat facultatea de psihologie, urmată de o formare în Psihoterapie Integrativă, în terapia EMDR (Eye Movement Desentization and Reprocessing – Desensibilizarea şi Reprocesarea prin Mişcări Oculare) și Psihoterapia Integrativă de Cuplu și Familie.

Formarea ca trainer Outreach TMI a început-o în Spania, în anul 2009, sub îndrumarea lui Carol Sabick de la Herran, formator internațional, director de programe şi președinte al Institutului Monroe, iar formarea ca trainer rezidențial TMI a urmat-o, câțiva ani la rând, în SUA la Institutul Monroe, unde a lucrat cu traineri de renume ca Dr. Franceen King, Bob Holbrook – diector de cercetare TMI, Marinda Stopforth, Charleen Nicely, Kevin Turner.
Ritta este membră a Diviziei Profesionale TMI, trainer Outreach și Rezidențial acreditat al Institutului Monroe. Este producătorul şi autorul unor CD-uri de relaxare şi meditaţie ghidată, printre titlurile editate numărându-se: “Pilonul Central”, “Prosperitate şi Succes”, “Eternitate”, “Meditaţia Chakrelor”, “Conexiunea”, etc.

https://www.monroeinstitute.org/Ritta-Nicoara